BABECZKA Z SEREM – Krucha babeczka wypełniona serem z odrobiną powideł obsypana cukrem pudrem.
BABECZKA Z SEREM I MORELĄ – Krucha babeczka wypełniona serem i nadzieniem morelowym obsypana cukrem pudrem.
KOKOSANKI – Ciasto kokosowe w formie różyczki.
PTYSIE – Mini ptysie nadziewane bitą śmietaną obsypane z wierzchu cukrem pudrem.
EKLERKA – Małe podłużne ciasteczka ptysiowe przekładane bitą śmietaną oblane z wierzchu czekoladą.
ROŻEK Z NADZIENIEM – Ciasto drożdżowe z nadzieniem morelowym/jagodowym/truskawkowym.
ROGALIKI Z NADZIENIEM WIŚNIOWYM/BUDYNIOWYM/CZEKOLADOWYM – Ciasto drożdżowe z nadzieniem wiśniowym/budyniowym/czekoladowym obsypane z wierzchu cukrem pudrem lub udekorowane smużkami czekolady.
ROLADKA Z NADZIENIEM SEROWYM/SEROWO-MALINOWYM – Ciastko drożdżowe z nadzieniem serowym/serowo malinowym.