Cukiernia Trojanka - Cukiernictwo to nasza pasja

Ciasta

Wstecz Dalej

Szarlotka

Szarlotka na kruchym cieście posypana grubym cukrem na wierzchu

Szarlotka

Szarlotka królewska

Ciasto biszkoptowe przełożone warstwą masy z duszonych jabłek z bitą śmietaną na wierzchu

Szarlotka królewska

Szarlotka w kratkę

Szarlotka na kruchym cieście ozdobiona na wierzchu kratką

Szarlotka w kratkę

Szarlotka maślana

Ciasto maślane przełożone dwiema warstwami prażonych jabłek, wierzch posmarowany cienką warstwą żelu owocowego, posypany płatkami migdałowymi

Szarlotka maślana

Delicja jabłkowa

Jasny biszkopt połączony z kakaowym, przełożony warstwą masy jabłkowej i warstwą kremu waniliowego

Delicja jabłkowa

Fantazja

Jasny i ciemny biszkopt, przełożony delikatnym kremem śmietankowym i galaretką z wiśniami, z bitą śmietaną i galaretką wiśniową na wierzchu

Fantazja

Melba truskawkowa

Jasny biszkopt z dwiema warstwami masy na bazie serka: waniliową z kawałkami brzoskwiń i truskawkową, zalany galaretką truskawkową

Melba truskawkowa

Śmietanowiec wiśniowy

Jasny biszkopt i ciemny biszkopt z warstwą bitej śmietany przełożonej wiśniami w żelu

Śmietanowiec wiśniowy

Jogurtowa truskawka

Ciemny biszkopt i jasny biszkopt, przełożone warstwą masy truskawkowej i warstwą masy śmietankowej, zalane galaretką jagodową

Jogurtowa truskawka

Cytrynowa rozkosz

Jasny biszkopt przełożony warstwą masy na bazie bitej śmietany i galaretki cytrynowej, z karmelem, płatkami migdałowymi i orzechami na wierzchu

Cytrynowa rozkosz

Cappuccino

Jasny biszkopt z dwiema warstwami masy na bazie serka waniliowego: kawową i cytrynową, przełożonymi biszkopcikami nasączonymi kawą

Cappuccino

Muss czekoladowy

Ciemny biszkopt z grubą warstwą masy czekoladowej o konsystencji pianki z wiśniami

Muss czekoladowy

Impresja

Czekoladowe ciasto z nadzieniem jogurtowym i wiśniami w żelu na wierzchu

Impresja

Ślimak

Jasny biszkopt z bitą śmietaną i zatopionymi w niej roladkami przełożonymi marmoladą owocową, wierzch przykryty czerwoną galaretką

Ślimak

Kopiec kreta

Ciemny biszkopt przełożony nadzieniem mleczno-śmietanowym z cząstkami bananów i kawałkami czekolady, z wierzchu obsypany kruszonym czekoladowym biszkoptem

Kopiec kreta
Wstecz Dalej

Cukiernia "TROJANKA", Krystyna Banasiak, Trojany 8, 05-252 Dąbrówka
tel./fax: (29) 757-84-08, email: cukiernia_trojanka@wp.pl

Created by IT-LOGIC

Strona używa cookies (ciasteczek). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.