Deserowe DESEROWE UCIERANIEC Z JABŁKIEM – ciasto jogurtowe z jabłkiem w karmelu KEKS BLOK JASNY – Masa czekoladowa jasna z herbatnikami. BLOK CIEMNY – Masa czekoladowa ciemna z herbatnikami. WZ – Biszkopt czekoladowy przełożony bitą śmietaną i cieniutką warstwą powideł, oblany czekoladą udekorowany różyczką z bitej śmietany. NAPOLEONKA – Ciasto francuskie przełożone masą budyniową z wierzchu obsypane pudrem. KREMÓWKA – Ciasto francuskie przełożone masą budyniową i bitą śmietaną oblane polewą o smaku kawowym. ROLADA ŚMIETANKOWA – Zrolowany jasny biszkopt z bitą śmietana i galaretką. ROLADA OWOCOWA – Zrolowany jasny biszkopt z owocową bitą śmietaną. ROLADA ORZECHOWA – Zrolowany jasny biszkopt z nadzieniem orzechowym obsypany orzechami. ROLADA TIRAMISU – Zrolowany ciemny biszkopt z nadzieniem tiramisu obsypany kakao. MAKOWIEC – Zrolowane ciasto drożdżowe z makiem i bakaliami z wierzchu oblane pomadą i obsypane skórką pomarańczową. CZEKOLADOWO-SEROWE – Ciasto czekoladowe z serem. COMBER – Ciasto czekoladowe obficie nasączone ponczem z kawałkami orzechów w środku, z wierzchu oblane czekoladą. UCIERANIEC JAGODOWY – Ciasto jogurtowe z jagodami obsypane kruszonką. UCIERANIEC SEROWY – Ciasto jogurtowe z serem, brzoskwiniami i wiśniami. UCIERANIEC ZE ŚLIWKĄ – Ciasto jogurtowe ze śliwką obsypane kruszonką. BABKA CYTRYNOWA – Ciasto piaskowe z aromatem cytrynowym oblane pomadą i obsypane skórką pomarańczową.