Skip to content (Press Enter)
Cukiernia Trojanka
Ciasta tworzone z pasją.
Start
Torty
Weselne
Na chrzest i komunię
Dla dzieci
Na specjalne okazje
Okolicznościowe
Torty firmowe
Ciasta
Serniki i szarlotki
Kremowe
Galaretki
Sezonowe
Deserowe
Ciastka
Kontakt
Start
Torty
Weselne
Na chrzest i komunię
Dla dzieci
Na specjalne okazje
Okolicznościowe
Torty firmowe
Ciasta
Serniki i szarlotki
Kremowe
Galaretki
Sezonowe
Deserowe
Ciastka
Kontakt
Galaretki
LODOWIEC- Ciasto biszkoptowe przełożone masą śmietankową z galaretkami i udekorowane mandarynkami oblanymi galaretką.
TRUSKAWKOWA ROZKOSZ – masa śmietanowo–truskawkowa na spodzie czekoladowym udekorowana musem z truskawek
AMBROZJA – Jasny biszkopt z kremem o smaku śmietankowo-waniliowym z galaretką udekorowane wiśniami.
BAJECZNE – Jasny biszkopt przełożony masą czekoladową z chrupkami i masą kakaową oraz pomarańczową galaretką.
FANTAZJA – Jasny i ciemny biszkopt przełożony kremem śmietankowym z galaretką z wiśniami.
FIONA – Ciasto szpinakowe z puszystą masą cytrynową oblaną zieloną galaretką.
KIWI – Ciemny biszkopt z warstwą bitej śmietany z kawałkami zielonej galaretki udekorowany owocami kiwi.
MARMUREK – Jasny biszkopt połączony z ciemnym biszkoptem, przełożony kremem waniliowym oraz biszkopcikami z galaretką agrestową.
MELBA BRZOSKWINIOWA – Jasny biszkopt z makiem przełożony powidłami oraz masą śmietankowo waniliową z kawałkami brzoskwiń przykryty galaretką brzoskwiniową.
MELBA TRUSKAWKOWA – Jasny biszkopt z masą waniliową z kawałkami brzoskwiń oraz masą truskawkową przykryty galaretką truskawkową.
PIANKA SEROWA – Jasny biszkopt przełożony masą na bazie serka waniliowego z warstwami kolorowych galaretek.
PORZECZKA – Spód miodowy przełożony kremem waniliowym z porzeczką i galaretką.
RAJSKIE – Jasny biszkopt z bitą śmietaną przełożony biszkopcikami i czekoladową bitą śmietaną zalaną brzoskwiniową galaretką.
SHREK – Jasny biszkopt z nadzieniem śmietankowym, pastą kiwi i zieloną galaretką.
SORBET – Jasny biszkopt z warstwą powideł porzeczkowych, masą truskawkową, bitą śmietaną, kremem cytrynowym przykryty czerwoną galaretką.
ŚLIMAK – Jasny biszkopt z warstwą bitej śmietany i zatopionymi roladkami biszkoptowymi przykryte galaretką.
ŚLIMAK Z MORELĄ – Jasny biszkopt z warstwą bitej śmietany z kawałkami moreli i zatopionymi w galaretce roladkami biszkoptowymi o smaku morelowym.
ŚMIETANOWIEC – Jasny biszkopt z kawałkami kolorowych galaretek w warstwie śmietanowej.
ZIELONE JABŁUSZKO – Jasny i ciemny biszkopt przełożony masą czekoladową z kawałkami herbatników i orzechów, warstwą masy śmietankowej z kawałkami jabłek.
WEDEL – Jasny biszkopt przełożony masą czekoladową z kawałkami herbatników i orzechów oraz masą porzeczkową.
Top