Galaretki Galaretki LODOWIEC- Ciasto biszkoptowe przełożone masą śmietankową z galaretkami i udekorowane mandarynkami oblanymi galaretką. TRUSKAWKOWA ROZKOSZ – masa śmietanowo–truskawkowa na spodzie czekoladowym udekorowana musem z truskawek AMBROZJA – Jasny biszkopt z kremem o smaku śmietankowo-waniliowym z galaretką udekorowane wiśniami. BAJECZNE – Jasny biszkopt przełożony masą czekoladową z chrupkami i masą kakaową oraz pomarańczową galaretką. FANTAZJA – Jasny i ciemny biszkopt przełożony kremem śmietankowym z galaretką z wiśniami. FIONA – Ciasto szpinakowe z puszystą masą cytrynową oblaną zieloną galaretką. KIWI – Ciemny biszkopt z warstwą bitej śmietany z kawałkami zielonej galaretki udekorowany owocami kiwi. MARMUREK – Jasny biszkopt połączony z ciemnym biszkoptem, przełożony kremem waniliowym oraz biszkopcikami z galaretką agrestową. MELBA BRZOSKWINIOWA – Jasny biszkopt z makiem przełożony powidłami oraz masą śmietankowo waniliową z kawałkami brzoskwiń przykryty galaretką brzoskwiniową. MELBA TRUSKAWKOWA – Jasny biszkopt z masą waniliową z kawałkami brzoskwiń oraz masą truskawkową przykryty galaretką truskawkową. PIANKA SEROWA – Jasny biszkopt przełożony masą na bazie serka waniliowego z warstwami kolorowych galaretek. PORZECZKA – Spód miodowy przełożony kremem waniliowym z porzeczką i galaretką. RAJSKIE – Jasny biszkopt z bitą śmietaną przełożony biszkopcikami i czekoladową bitą śmietaną zalaną brzoskwiniową galaretką. SHREK – Jasny biszkopt z nadzieniem śmietankowym, pastą kiwi i zieloną galaretką. SORBET – Jasny biszkopt z warstwą powideł porzeczkowych, masą truskawkową, bitą śmietaną, kremem cytrynowym przykryty czerwoną galaretką. ŚLIMAK – Jasny biszkopt z warstwą bitej śmietany i zatopionymi roladkami biszkoptowymi przykryte galaretką. ŚLIMAK Z MORELĄ – Jasny biszkopt z warstwą bitej śmietany z kawałkami moreli i zatopionymi w galaretce roladkami biszkoptowymi o smaku morelowym. ŚMIETANOWIEC – Jasny biszkopt z kawałkami kolorowych galaretek w warstwie śmietanowej. ZIELONE JABŁUSZKO – Jasny i ciemny biszkopt przełożony masą czekoladową z kawałkami herbatników i orzechów, warstwą masy śmietankowej z kawałkami jabłek. WEDEL – Jasny biszkopt przełożony masą czekoladową z kawałkami herbatników i orzechów oraz masą porzeczkową.