Kremowe Kremowe ZABAJONE – ciasto biszkoptowe z masą o smaku zabajone TRUFLOWE – masa o smaku truflowym na spodzie czekoladowym SZYSZKOWY KRÓL – Ciasto miodowe ze śmietaną i preparowanym ryżem w karmelu. SMAKUŚ – Ciasto biszkoptowe z kremem karmelowym. ORREO – Ciasto kruche o smaku orreo przełożone kremem orreo. MARS – ciasto miodowe przełożone herbatnikami, karmelem i śmietaną KRÓLEWIEC – ciasto miodowe przełożone budyniem i biszkoptem KOKOSEK – Masa kokosowa na spodzie z ciasta brownie. KNOPERS – Ciasto biszkoptowe z kremem o smaku orzecha laskowego. GRUSZKOWE – ciasto biszkoptowe przełożone kremem czekoladowym i gruszkami CAPUCINO – ciasto piankowe o smaku capucino na jasnym biszkopcie BROWNIE Z ORZECHAMI – Ciasto brownie z orzechami i karmelem. KILIMANDŻARO – Biszkopt kakaowy przekładany jabłkiem i kremem śmietankowym. MAKOWA PANIENKA – biszkopt z makiem przekładany kremem śmietankowym i wiśniami w żelu AJERKONIAK – Jasny biszkopt przełożony warstwami kremu o smaku ajerkoniaku i karmelu. BIAŁA DAMA – Jasny biszkopt z kremem śmietankowym i kawałkami mandarynek. BIAŁY LEW – Jasny biszkopt z kremem śmietankowo-karmelowym posypany ryżem preparowanym. BISKUPIE – Jasny biszkopt z nadzieniem o smaku owoców leśnych, kremem śmietankowym i bezą z makiem. CYTRYNOWA ROZKOSZ – Jasny biszkopt z pianką cytrynową i warstwą karmelu posypany orzechami oraz płatkami migdałów. CZARNA DAMA – Ciemny biszkopt z kremem o smaku nutelli oraz kremem śmietankowo-czekoladowym na bazie whisky oblany czekoladą z orzeszkami. CZEKOLADOWE – Ciemny biszkopt przełożony masą czekoladową. CZEKOLADOWY RAJ – Ciemny biszkopt przełożony kremem z białej czekolady masa orzechową i oblany czekolada. CYNAMONOWY KAPRYS – Biszkopt cynamonowy przełożony jabłkiem i kremem śmietankowym. DELICJA JABŁKOWA – Jasny i ciemny biszkopt przełożony masą jabłkową z warstwą kremu waniliowego z wiśniami. EGIPSKIE – Ciasto orkiszowo-orzechowe z masą budyniową. GÓRA LODOWA – Ciemny biszkopt z masą budyniową i biszkopcikami. IMPRESJA – Ciemny biszkopt z nadzieniem jogurtowym i wiśniami w żelu. JOGO-WIŚNIA – Jasny i ciemny biszkopt z masą śmietanową, kremem o smaku czekoladowym i nadzieniem wiśniowym. KARMELEK – Biszkopt toffi przełożony kremem śmietankowo-karmelowym udekorowany masą toffi. KARPATKA – Parzone ciasto z kremem karpatkowym. KINDER BUENO – Kruche ciasto z warstwą toffi przełożone mlecznym kremem i masą kakaową. KOPIEC KRETA – Ciemny biszkopt z masą bananową i kawałkami czekolady. KRÓWKA – Spód miodowy z kremem śmietankowym przełożony karmelem z biszkopcikami. KUKUŁKA – Jasny biszkopt z kremem o smaku kukułki, warstwą bitej śmietany i toffi. LATTE MACCHIATO – Ciemny biszkopt z kremem kawowym. LENIUSZEK – Jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną i karmelem. MALIBU – Ciemny biszkopt i ciasto karmelowe przełożone masą kokosową, posypane wiórkami kokosowymi. MALINOWA CHMURKA – Ciasto na kruchym spodzie z masą mascarpone i nadzieniem malinowym przykryte bezą. MARZENIE – Jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną i toffi. MILKY – Ciemny biszkopt z masą śmietankowo-serową przykryty biszkopcikami na wierzchu oblanymi lukrem. MIODOWNIK – Ciasto miodowe przełożone warstwami kremu śmietankowego. ORZECHOWIEC – Ciasto miodowe przełożone kremem i orzechami w miodzie. PANI WALEWSKA – Ciasto z bezą i orzechami, przekładane kremem śmietankowym. PIJANA WIŚNIA – Ciemny biszkopt z kremem czekoladowym z wiśniami i alkoholem. PTASIE MLECZKO – Ciemny biszkopt przełożony mleczną pianką oblany czekoladą. RAFAELLO – Jasny biszkopt z wiórkami kokosowymi przełożony masą kokosową. RODZYNKOWIEC – Ciemny biszkopt z kremem ananasowym, wiórkami kokosowymi oraz oblanymi czekoladą rodzynkami nasączonymi alkoholem. RUDA GRAŻYNA – Jasny biszkopt przełożony masą śmietankowo-czekoladową z mandarynkami i chrupkami wafelkowymi. SEZAMOWE – Ciemny biszkopt i ciasto sezamowe przełożone kremem chałwowym. SIERŻANT – Jasny i ciemny biszkopt przełożony kremem ajerkoniakowym oblany czekoladą i obsypany orzechami. SNICKERS – Ciasto karmelowe przełożone toffi z orzechami przykryte kremem śmietankowym. SZAMPAŃSKIE – Ciemny biszkopt i biszkopt z makiem przełożony kremem śmietankowo-cytrynowym z biszkoptami na wierzchu oblanymi czekoladą. SZPINAKOWE – Ciasto szpinakowe przełożone kremem śmietanowym posypane żurawiną. TIRAMISU – Ciemny biszkopt z kremem tiramisu posypany kawą. TOFFIK – Jasny biszkopt przełożony kremem budyniowym, herbatnikami i kremem śmietankowym udekorowany karmelem. TOFFINKA – Jasny biszkopt z bitą śmietaną i karmelem. TULIPAN – Jasny biszkopt przełożony pianką agrestową, wkładem makowym oraz pianką truskawkową. UKRAINKA – Ciasto miodowe z kremem o smaku waniliowym. BANANOWIEC – Ciemny biszkopt przełożony puszystym karmelem bananowym i kremem czekoladowym. ZOŚKA – Ciasto piaskowe czekoladowe i ciasto z makiem przełożone galaretką wiśniową z pianką cytrynową przykryte czekoladowym ciastem oraz polane czekoladą.